П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Активіст руху РПЦ «Сорок сороків» затриманий після звірячого побиття літньої жінки

    У Санкт-Петербурзі жінка відправила СМС в той час, поки її колишній молодий чоловік бив її маму разом з нею самою. Це вийшло зробити завдяки маленькій 8-річній дівчинці, яка зуміла відвернути увагу шибайголови.

    Про це повідомляє credo.press

    Ангеліна близько року зустрічалася з Владом Аргіропуло, фанатом ММА та учасником патріаршого руху РПЦ «Сорок сороків» (СС). Напередодні вона вирішила розлучитися з ним через те, що Влад намагався її задушити. Однак хлопець не захотів так просто розривати відносини. Він підстеріг молоду жінку, коли вона гуляла зі своїми матір’ю та донькою, і затягнув до квартири.

    На щастя, маленька дівчинка відвернула увагу хлопця, в цей момент потерпіла сфотографувала побиту мати і відправила колезі фото зі своєю адресою і текстом «Мене вбивають». На місце оперативно виїхали поліцейські. Медики діагностували у жінки похилого віку відкриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа, лобової кістки, носа і обох передпліч.

    Станом на 14 грудня вона знаходилась в шокової реанімації і перебувала в стані на межі життя і смерті, пише telegram-канал Mash. Ангеліна відбулася струсом головного мозку, зламаною вилицею і травмою черепа.

    Він сказав, що родом з Хабаровська, підписаний на сотні груп про православ’я і є активістом парамілітарного руху прихильників РПЦ МП «Сорок сороків» (СС). Влад на 18 років молодший за свою колишню. Поки що на нього склали лише адміністративний протокол за дрібне хуліганство, кримінальну справу заводити не стали.

    Фото telegram-канал Mash на Мойці

    Найсвіжіше

    Популярне