П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Курсанти ракетних військ РФ навчаються веденню військових дій на території України

    11 грудня 2020 року російський Youtube-канал “НТВ” оприлюднив відео “Смотр”: Будущие стражи глобального паритета: как готовят офицеров РВСН, про підготовку курсантів Ракетних військ стратегічного призначення в Академії імені Петра Великого.

    Частка відеоролику присвячена заняттям майбутніх механіків-водіїв комплексу “ЯРС”. Та особливістю навчань є те, що умовні маршрути бойового патрулювання прокладено… територією Хмельницької області України. На це звернули увагу учасники Фейсбук-спільноти “Знай правду”.

    Зокрема, кадр відео на 11:53 показує зображення монітору навчального комп’ютеру, на якому зображено карту місцевості з населеними пунктами (російською мовою): Староконстантинов, Красноселка, Сахновцы.

    Скрін-шот кадру відео “Смотр”: Будущие стражи глобального паритета: как готовят офицеров РВСН”

    Порівняємо кадр з сучасною картою України. І бачимо ті самі географічні назви.

    Фрагмент карти Хмельницької області. Взято з Google maps

    А вже на 12 хвилині 06 секунд на відео видно фрагмент карти місцевості на моніторі, за яким працює курсант, з назвами (російською мовою): Юж. Буг, Копыстин, Пироговцы.

    Скрін-шот відео “Смотр”: Будущие стражи глобального паритета: как готовят офицеров РВСН”

    Наведемо черговий фрагмент карти Хмельницької області. І знову виявляємо дивовижні співпадіння.

    Фрагмент карти Хмельницької області. Взято з Google maps

    Наведені факти і фрагменти відео навчань російських курсантів ракетних військ стратегічного призначення адресовані тим, хто досі вважає російський народ братнім, а війну на сході України – громадянською. Більш того, стає зрозумілим, що Донецькою та Луганською областями “братня” Росія не планує обмежуватись, і вже сьогодні прокладає “умовні маршрути” для свого військового автотранспорту по території Хмельницької області.

    Найсвіжіше

    Популярне