Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    «Головний юрист УПЦ КП» забанила єрарха «КП» через обговорення покупок свині у Facebook

    У соцмережі Facebook відбулось публічне обговорення покупки свині між єрархом ліквідованого «Київського патріархату» Варсонофієм та юристкою «Київського патріархату» Неонілою Ткаченко, яка яскраво демонструє масштаб і маргінальний рівень організації, на яку перетворюються залишки так званої «УПЦ КП».

    Варсонофій опублікував у соцмережі оголошення про закупівлю свині до свят, адже зараз, згідно з його поясненнями у коментарях, дешевше буде, аніж потім купляти, – повідомляє Релігійна правда.

     

    На цю публікацію відреагувала одна з найбільш активних діячів «УПЦ КП» – одеська юристка Неоніла Ткаченко, яка активно бореться проти вірян ПЦУ.

    У коментарях до публікації Неоніла зауважила, що “єпископ” не мав би використовувати свою сторінку для «закупки живності», бо так, на її думку, роблять тільки в ПЦУ.

    Варсонофій довго не думаючи, вказав Неонілі Ткаченко, на її місце та що її не личить давати йому такі поради, а хай краще займається справами «УПЦ КП». На що юрист «УПЦ КП» пригрозила йому «баном».

    Зазначимо, що «єпископ Хмельницький та Кам’янець-Подільський» Варсонофій на початку 2019 року перейшов з Московського Патріархату до ПЦУ, але надовго тут не затримався. Вже за рік Філарет призначив його «єпископом» у свої церковній структурі, яку він будує після свого демаршу та відколу від об’єднаної помісної Православної Церкви.

    Найсвіжіше

    Популярне