П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Російський православний "Термінатор"

    Журнал Defense News оцінив російську бойову машину “Термінатор”, прийняту на озброєння Збройними силами Російської Федерації. Про це інформує Інтернет-ресурс “Русская планета”.
    “Термінатор” поставлений на базу російського танка Т-90 і, нібито, здатний замінити собою мотострілецький взвод з 40 чоловік та 6 бронемашин.

    Російська бойова машина “Термінатор”. Фото: ru.wikipedia.org

    Кумедно спостерігати, як російський воєнпром присвоює “істинно російській” бойовій машині стовідсотково американську назву. Та все ж припустимо, якими основними та “унікальними” властивостями могли наділити її інженери.
    Як і кожен термінатор, яких ми бачили в однойменних блокбастерах, автономний кібернетичний організм, який віднедавна служить в армії РФ, наділений елементами штучної психіки. Російські розробники, з високою долею ймовірності, включили до програмного забезпечення свого “Термінатора” всі без винятку “скрєпи” та вживили йому високий рівень “побєдобєсія”. Окрім цього, з моменту запуску процесора, кожен “Термінатор”, певно, вважає себе парафіянином РПЦ.
    Для забезпечення надійного дотримання “Термінатором” зазначених “скрєп”, довелось завантажити у нього Конституцію РФ, включно з останніми змінами, та Кримінальний Кодекс РФ.
    Не відомою лишається лише доля тих “Термінаторів”, які відзначились високою здатністю самонавчання і, зрештою, відмовлялись сповідувати “скрєпи”. Можемо припустити, що їх чекала неминуча утилізація, переплавка і переробка.
    В цілому, “Термінатор” вийшов досить “скрєпоносним”, тож незабаром у мережі можуть з’явитись численні відео, на яких “Термінатор” ніжно прикладається дулом кулемета до руки архієрея РПЦ, а після кожного влучного пострілу вигукує “Можєм повторіть!”.

    Найсвіжіше

    Популярне