П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Розвідка: Росія активізувала інформаційну кампанію з дискредитації української влади

    Російська Федерація активізувала заходи з дискредитації вищого державного та військового керівництва України. З цією метою активніше використовуються проросійські ЗМІ, журналісти та агенти впливу, у тому числі на території України.
    Як пише “Еспресо”, про це йдеться в офіційному повідомленні на сайті Головного управління розвідки Міністерства оборони України.
    Кремль, за допомогою підконтрольних йому інформаційних ресурсів, планує спровокувати різку недовіру до вищих посадових осіб нашої держави і прагне дискредитувати діяльність органів державної влади з урегулювання ситуації на фронті у східних областях Україні.
    Підвищення ефективності дій української влади і Збройних сил у протистоянні російській збройній агресії, а також, впровадження реформ із набуття нових спроможностей вітчизняного війська за стандартами НАТО, стали основними причинами, які змусили офіційну Москву вдатись до рішучих дій в інформаційному просторі.
    В той же час, зазначена інформаційна кампанія з боку РФ свідчить про слабкість російських позицій та неспроможність Кремля досягти свої цілей в Україні.
    Наостанок, українські розвідники запевняють, що за майже сім років збройної агресії проти нашої держави український народ навчився відрізняти правду та набув імунітету до брехні російської пропаганди. Відтак, на досягнення бажаного ефекту в Росії сподіваються марно.

    Найсвіжіше

    Популярне