П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Телеканали кума Путіна нав’язують українцям російську «вакцину»

    Телеканали Віктора Медведчука Newsone і 112UA розгорнули шалену рекламну кампанію з нав’язування українцям російської «вакцини» від коронавіруса «Спутнік-V».
    «Тієї самої „вакцини“, яка до цих пір не пройшла повного циклу випробувань, не визнана на рівні Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я і після застосування якої в самій Росії не тільки хворіють на коронавірус, а й раптово вмирають як громадяни, так і олігархи, політики і навіть священнослужителі РПЦ. У свою чергу, сам президент Росії відмовляється її приймати, що підтвердив прес-секретар Дмітрій Пєсков в одному зі своїх останніх інтерв’ю», — пише експерт Олександр Коваленко в своєму блозі.
    В Україні ж через Newsone і 112UA до Віктора Медведчука звучать від різного роду «заслужених артистів», деяких експертів і типу вчених заклики домовиться з Путіним про виробництво «Спутнік-V» в Україні.
    «Якщо СБУ не горить бажанням займатися наративами, що ретранслюються даними телеканалами, може й справді дати можливість тим персонажам, що беруть участь в цій ретрансляції вколоти собі «Спутнік-V»? Нехай відчують на собі цілющу дію даної «панацеї». Ну і СБУ роботи буде менше — природа самоочиститься», – пише Коваленко.
    Нагадаємо, у жовтні голова політради партії «Опозиційна платформа – За життя» і прихильник РПЦвУ Віктор Медведчук зустрівся зі своїм кумом, президентом Росії Владіміром Путіним. Під час цієї розмови Медведчук просив Путіна подумати про постачання в Україну російської вакцини від коронавірусу «Спутнік V».

    Найсвіжіше

    Популярне