П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ зустрівся з головою Управління ООН з координації гуманітарних справ

    Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 17 листопада зустрівся із головою Управління Організації Об’єднаних Націй з координації гуманітарних справ в Україні Ігнасіо Леоном Гарсією й обговорив з ним питання співпраці у гуманітарній сфері.
    Зокрема, йшлося про взаємодію задля надання допомоги тим, хто постраждав внаслідок російської військової агресії, передає пресслужба ПЦУ.
    «Вже понад шість років триває російсько-українська війна і є багато тих, кому потрібна допомога. Ми як Церква робимо у цьому напрямку все, що в наших силах, навіть на тимчасово окупованих територіях, де продовжує діяти наш будинок милосердя. Тож ми будемо раді співпраці, адже разом зможемо зробити більше добрих справ», – зазначив Митрополит Епіфаній.
    Також митрополит Епіфаній розповів пану Ігнасіо Леону Гарсії про Управління соціального служіння та благодійності Православної Церкви України та його діяльність у різних регіонах нашої країни.
    Нагадаємо, у листопаді 2020 року митрополит Климент звернувся до Генеральної Асамблеї ООН із закликом захистити ПЦУ. Також Місія ООН закликала Росію припинити переслідування кримських татар і призов кримчан до армії.

    Найсвіжіше

    Популярне