Середа, 8 Травня, 2024
Бiльше

    В російській Держдумі прозвучав намір захопити всю територію Україну

    Депутат Державної Думи Російської Федерації Міхаіл Шеремет запропонував створити “платформу по деокупації України від заокеанських сил”. Таку пропозицію він озвучив виданню “РИА Новости”, повідомляє “Патріот Донбасу”.
    Ця ідея спала на думку адепту “русского міра” як відповідь на ініційовану Україною “Кримську платформу”, що полягає в об’єднанні зусиль міжнародної спільноти, спрямованих на деокупацію Кримського півострову. Як відомо, саміт “Кримської платформи” імовірно може відбутись у першому півріччі 2021 року.
    “Я твердо впевнений, що сьогодні потрібно ставити питання про створення міжнародної платформи деокупації братньої нам України від зовнішнього заокеанського управління і порятунку країни від націоналістів, які засіли у владі”, – заявив Шеремет і додав, що Україну, нібито, використовують “західні заокеанські сили для протистояння з Росією”.
    Крім того, російський депутат, у зневажливій формі, сказав, що після розпаду СРСР Україна так і “не змогла стати повноцінною самостійною державою”. Окрім цього, він висловив впевненість у тому, що до керівництва в Україні повинні прийти люди, які “усвідомлюють важливість дружніх відносин з Росією і нерозривність багатовікових історичних зв’язків”.
    Нагадаємо, Шеремет Міхаіл Сєргєєвіч, уродженець Криму, фігурант “Миротворця”, російський політик, депутат Держдуми РФ, з 2010 по 2014 роки очолював Сімферопольську міську організацію політичної партії “Русскоє єдінство”. З 2014 року очолив “народне ополчення Республіки Крим”. У 2016 році обраний до Держдуми за списками “Єдиної Росії”. У лютому 2019 року, під час особистого прийому громадян, побив інваліда по зору, який звинуватив його у бездіяльності.

    Найсвіжіше

    Популярне