Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Кум Путіна Віктор Медведчук порівняв президента Зеленського з нацистами

    “Духовний фронт України” раніше писав, що Федеральна служба безпеки Російської Федерації розсекретила ряд історичних документів, які можуть бути використані для пред’явлення претензій Україні за “вчинені історичні злочини, здійснені українцями проти народу Донбасу” і покладання на офіційний Київ обов’язку відбудови зруйнованої війною інфраструктури сходу України.
    Поряд з тим, зазначена “російська історична правда” про “українських карателів та посібників нацизму” вже тривалий час укорінюється у міфології “русского міра”.
    Пройшло небагато часу, і про нацизм в Україні заговорив кум Путіна Віктор Медведчук. Він влучно підтримав інформаційну хвилю, запущену Кремлем, ототожнення дій української влади з діями нацистів. І як тільки Медведчук оприлюднив на сайті політсили “ОПЗЖ” різку критику в адресу Зеленського, її одразу підхопили російські пропагандистські ресурси, на кшталт каналу Константіна Малофєєва “Царьград”.
    Кум Путіна сміливо назвав законопроєкт № 4327 «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування питань, пов’язаних із військовополоненими та інтернованими особами в особливий період» нацистським, і запевнив своїх послідовників в тому, що цим законопроєктом передбачається створення “концтаборів” для мешканців Донбасу.
    “Створення “таборів смерті”, що не входять до наявних пенітенціарних або слідчих структур, функціонування яких регулюється чинним законодавством, може розв’язати руки для найжорстокішої злочинної розправи над неугодними. Влада неодноразово обмежувала права громадян України, обмежуючи їхнє право на вільне використання рідної мови. Українці добре розуміють, що за цим законопроектом стоїть бажання розгорнути терор для того, аби за всяку ціну зберегти владу, яка вислизає”, – написав Медведчук.
    Що ж, це не перший, і далеко не останній раз, коли адепти “русского міра” намагаються спаплюжити імідж України заявами про “засилля нацизму” в нашій державі. І це в той час, коли весь цивілізований світ усвідомлює, що єдиним розсадником нацизму на Євразійському континенті є путінська “Росія”.

    Найсвіжіше

    Популярне