Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ привітав Кіпрського Архієпископа Хризостома з днем ангела

    Предстоятель Православної Церкви України Митрополит Київський і всієї України Епіфаній привітав предстоятеля Православної Церкви Кіпру архієпископа Хризостома з днем ангела.
    «Ваше Блаженство, улюблений у Господі брате і співслужителю нашого смирення Архієпископе Нової Юстиніани і всього Кіпру кир кир Хризостоме! З нагоди дня Вашого тезоіменитства, яке Ви відзначаєте сьогодні, й з нагоди 48-ї річниці пресвітерської хіротонії та 14-ї річниці інтронізації, які Ви молитовно відзначили вчора, прийміть сердечні вітання як від мене особисто, так і від усієї Святійшої Православної Церкви України», – написав митрополит Епіфаній.
    Предстоятель ПЦУ назвав Хризостома справжнім прикладом віри та незламності, подібно до святителя Іоана Золотоустого.
    «Ваша віра в Господа є воістину живою та діяльною, про що свідчать діла заради блага всього світового православ’я загалом та Кіпрської Православної Церкви й народу Кіпру зокрема. З радістю згадую наше особисте спілкування та завжди підношу свої молитви за Вас перед Господом. Нехай Він і надалі зігріває Ваше серце Своєю святою любов’ю, подає зцілення від недуг, посилає все добре й корисне в житті Вашому, а найбільше – неосяжну Свою милість, щоби Ви з радістю подібно до святителя Іоана Золотоустого виголошували: «Слава Богу за все!» Прошу Ваших святих молитов за моє смирення і за весь побожний український народ», – підсумував Митрополит Епіфаній.
     

    Найсвіжіше

    Популярне