Вівторок, 23 Квітня, 2024
Бiльше

    На Полтавщині звершено освячення наріжного каменю та хреста під будівництво храму ПЦУ

    Високопреосвященний архієпископ Афанасій, керуючий Харківсько-Полтавською єпархією УПЦ (ПЦУ), з архіпастирським візитом відвідав с. Харківці Пирятинського району на Полтавщині.

    Світлина: Facebook @Афанасій Шкурупій

    У співслужінні секретаря єпархіального управління ігумена Антонія (Бондарця), благочинного Пирятинського благочиння архімандрита Діонісія (Федорова), настоятеля Свято-Богоявленського монастиря, та ієрея Олега Авраменка, настоятеля Св.-Покровської парафії м. Хорол, керуючий Харківсько-Полтавською єпархією архієпископ Афанасій звершив чин освячення наріжного каменю та хреста під будівництво храму Свято-Богоявленського монастиря.
    Світлина: Facebook @Афанасій Шкурупій

    У своєму слові після освячення, архіпастир привітав усіх присутніх зі знаменною подією, подякував усім за спільну молитву та побажав успіхів у будівництві храму і монастиря в цілому. Крім того, наголосив на тому, що з цього святого місця засяє світло Божої слави, що монастир стане не тільки місцем спасіння для ченців, а й усіх, хто тут молитиметься задля спасіння своїх душ. Також владика побажав жителям Харківців розбудови їхнього села та процвітання під охороною Божою.
    Світлина: Facebook @Афанасій Шкурупій

    Найсвіжіше

    Популярне