Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Російський єромонах-патріот розповів, що не буде голосувати за… Трампа

    Священник Російської православної церкви єромонах Макарій (Маркиш), який дивує суспільство фанатичністю свого роспатріотизму, розповів про своє ставлення до цьогорічних президентських перегонів в США. Про це йде мова у статі видання “Ахилла” з посиланням на «Русскую народную линию».
    Клірик запевнив, що не буде віддавати свій голос за Дональда Трампа, за якого проголосував у 2016 році. Причиною зміни своєї позиції єромонах Макарій (Маркиш) назвав вбивство іранського генерала Касема Сулеймані, у якому священник РПЦ звинувачує чинного американського лідера.
    Читача може зацікавити, а як саме російський патріот може голосувати на американських виборах? Тим більше, що священник Макарій (Маркиш) постійно критикує Захід, порівнює бажання емігрувати з Росії із подружньою зрадою, заявляє, що всі ліберальні ЗМІ Російської Федерації проплачені Центральним розвідувальним управлінням США.
    Відповідь на вказане питання проста. З 1985 по 2000 роки священник проживав в Штатах. За цей час він отримав американське громадянство. Однак, в подальшому, він абсолютно не логічно не захотів відмовитись від паспорту громадянина США.
    Це було б неперевершене шоу, яке б фантастичним перформансом заповнило ефір всіх російських пропагандистських ЗМІ пострадянського простору і транслювалося б закордон: “Священник-патріот відмовився від американського громадянства, порвавши перед камерою паспорт “загниваючої” Америки”.
    Але Макарій (Маркиш) позбавив глядача такого задоволення і залишився громадянином США. Зрештою, він не обіцяв, що буде послідовним у своїх діях, і що слова його будуть підкріплюватись власними вчинками.

    Найсвіжіше

    Популярне