Вівторок, 23 Квітня, 2024
Бiльше

    Позбавлений сану Сєргій Романов звинувачує РПЦ в намірах "зрівняти з землею" Середньоуральський монастир

    Колишній схимонах Сєргій Романов, який був позбавлений священничого сану і відлучений від Церкви, виступив з черговим зверненням до своїх прибічників. Про це, з посиланням на youtube-канал “Всєволод Могучев”, пише “Ахилла”.
    Цього разу Романов заявив про наміри керівництва Єкатеринбурзької єпархії знести Середньоуральський монастирі. Як випливає з його слів, усі без винятку споруди обителі хочуть переоформити у власність РПЦ. При цьому, він наголошує, що єпархія “у лютому безумстві” хоче переконати владу Свердловської області погодити знесення всіх будівель монастиря.
    Раніше повідомлялось, що Сєргій Романов, який з прибічниками утримує контроль над Середньоуральським жіночим монастирем, прагнув зберегти і юридичний контроль над обителлю. Він озвучував наміри переоформити всі будови монастиря на приватних осіб. В Єкатеринбурзькій єпархії, в той же час, запевняли, що монастир буде оформлено саме на єпархію.
    Також, “Духовний фронт” писав, що російські правоохоронці встановлюють обставини фактів знущання над дітьми в Середньоуральському монастирі. Розслідування проводить Слідчий комітет Свердловської області РФ.

    Найсвіжіше

    Популярне