П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    «Духовно»: Через відмову знести склади з Бібліями в Москві оштрафували Російське Біблійне товариство

    Поки патріарх РПЦ розказує про богобоязний російський народ, в нього під носом, на території Південного адміністративного округу Москви, суд РФ оштрафував Російський Біблійне товариство (РБТ) за відмову звільнити і знести складські приміщення. Міська влада вимагає звільнити землю, через яку проведуть ділянку Південно-Східної хорди (планована багатосмугова швидкісна автомагістраль в Москві).
    Про це повідомляє Credo.press.
    Представник РБТ Ольга Клік розповла, що на складах зберігаються 150 тис. примірників друкованих Біблій. Влада Москви 16 вересня цього року зажадала від Біблійного товариства до 21 вересня демонтувати «незаконно розміщені об’єкти» на вулиці Подільських Курсантів.
    Представники РБТ відмовилися звільнити склади, бо заплатили за оренду землі за третій квартал 2020 року. Саму землю товариство орендує з 2005 року.
    «Ми пропонуємо уряду Москви дати нам іншу ділянку землі безкоштовно для будівництва свого складу, а також склад із міського майна в безоплатне користування на тривалий термін до тих пір, поки ми побудуємо свій і оформимо його у власність», – заявила Клік, додавши, що влада РФ не погодилися на пропозицію.

    Найсвіжіше

    Популярне