П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Китайські комуністи перекрутили Біблію і написали в ній, що Ісус убив жінку

    Католики континентального Китану засмучені викривленням біблійної історії в шкільному підручнику, де стверджується, що Ісус Христос закидав камінням жінку-грішницю, щоб поважати закон того часу.
    Про це повідомляє ucanews.com.
    Підручник, виданий державним Університетом електронної науки і техніки, має на меті навчити студентів середніх професійних шкіл «професійної етики та права».
    У книзі наводиться історія про те, як Ісус прощав гріхи жінці, що вчинила перелюб, з Євангелія від Івана. Але комуністи КНР змінили цей уривок.
    Натовп хотів убити жінку камінням до смерті згідно із їхнім законом. Але Ісус сказав: «Хто з вас без гріха, нехай перший кине в неї камінь». Почувши це, вони почали розходитись один за одним. Ісус підійшовши до жінки сказав, «жінко! Де ті, що звинувачували тебе? Ніхто тебе не осудив? Вона відповіла: ніхто, Господи. Ісус сказав їй: і Я не осуджую тебе; іди, і віднині більше не гріши».
    В китайській версії все було навпаки. Коли натовп зник, Ісус побив камінням грішницю камінням до смерті, кажучи: «Я теж грішник. Але якби закон могли виконувати лише люди без вад, закон був би мертвим», – йдеться в підручнику.
    Нагадаємо, раніше папа Римський відмовив Помпео в аудієнції через те, що «політичні діячі не приймаються в період виборів». Також Ватикан розкритикували за «налагодження тісних зв’язків з Китаєм» — The Economist.

    Найсвіжіше

    Популярне