Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    У Росії знову заговорили про «повалення» Зеленського

    Українським націоналістам немає потреби влаштовувати новий Майдан щоб змістити президента України Володимира Зеленського. Таку думку члена Ради з міжнаціональних відносин при президенті РФ Богдана Безпалька опублікував канал російського православного олігарха Константіна Малофєєва «Царьград».
    Посадовець пояснив, що не вважає націоналістів самостійною політичною силою, а лиш інструментом в руках олігархів та бізнесменів. Втім, вони зараз мають більш прості способи «зміни влади» в Україні, аніж чергова Революція Гідності.
    Безпалько озвучив три можливі сценарії розвитку подій.
    Перший варіант – Зеленському оголосять імпічмент. Другий – група патріотично налаштованих офіцерів арештують або розстріляють президента України. Третій варіант – прийде Аваков і скаже, що Зеленський вичерпав свою довіру і державі потрібен новий президент.
    Представник Кремля не сумнівається, що Захід без вагань визнає нового українського лідера.
    Нагадуємо, що це далеко не вперше російські політичні діячі говорять про ймовірність «повалення» Зеленського та зміни влади в Україні. Примітно, що маже завжди одним з головних фігурантів можливого «заколоту» виступає міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Раніше роспропагандисти заявляли, що Арсен Борисович планує державний переворот, після якого має розпочатись військове вторгнення України в Крим.

    Найсвіжіше

    Популярне