П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    На Рівненщині освятили новозбудований храм ПЦУ

    26 вересня архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон у співслужінні місцевого духовенства ПЦУ освятив храм на честь Різдва Пресвятої Богородиці у селі Ярославичі Млинівського району.
    За богослужінням архієпископу Іларіону співслужив намісник Свято-Георгіївського чоловічого монастиря архімандрит Софроний (Бордюк), намісник Свято-Воскресенського чоловічого монастиря архімандрит Онуфрій (Ляда), благочинний Млинівського благочиння протоєрей Володимир Левандовський, настоятель храму протоєрей Роман Старик, намісник Хрестовоздвиженського чоловічого монастиря ігумен Миколай (Хмарний) та запрошена духовенство, повідомляють Рівненські новини.
    Наприкінці відправи архієпископ звернувся до вірян із проповіддю, в якій наголосив на важливості події освячення храму для мешканців села, оскільки в ньому люди віднайдуть розраду і втіху у всіх життєвих обставинах.
    На завершення архієпископ Іларіон нагородив благодійників, які потрудитися при будівництві храму. Меценати та активні парафіяни були відзначені благословенними грамотами.
    Нагадаємо, у Гриняві на Прикарпатті освятили новозбудований храм ПЦУ. Також на Кропивниччині освятили новий храм.

    Найсвіжіше

    Популярне