П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    До оргкомітету форуму РПЦвУ «Люди миру» увійшов співак, нагороджений Путіним

    До оргкомітет форуму «Люди миру», який організовує у Святогірській лаврі РПЦвУ увійшов співак Олег Карамазов, якого нагородив президент РФ Владімір Путін «орденом Дружби».
    У листопаді 2012 року прес-служба Президента РФ повідомляла, що, Олега Карамазова відзначили не тільки як поета і музиканта, але і як людину, що зміцнює відносини між російськими і українськими народами. Церемонія нагородження пройшла в Москві в Кремлі.
    «Любов і дружба – це точно те, чим ми повинні наповнити себе протягом земного життя, – сказав Карамазов, і додав: але як чоловікові і воїну хотілося б, звичайно, ще отримати орден За відвагу і За взяття Берліна. Але сьогодні – За дружбу – теж добре!».
    Співак Олег Карамазов є учасником українського рок-гурту «брати Карамазови», який виконує пісні російською мовою. У 2020 році його включили в оргкомітет проєкту РПЦвУ «Люди миру».
    1 вересня 2020 року Карамазов розкрив деякі деталі проєкту «Люди миру» і дав зрозуміти, що на формі можуть виступати сепаратисти.
    «Почнеться безпосередньо той діалог, навіщо потрібен мир в Україні, хто говоритиме про це. Тобто, ми хочемо, щоб самі люди висловлювались, можливо, ми почуємо щось не зовсім приємне нам тут, в Києві, але у великій кількості ми хочемо також почути людей Донбасу», – підкреслив Карамазов.
    Що відомо про форум «Люди миру»

    Найсвіжіше

    Популярне