Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    «Васю, ти просто Вася!»: Боксер розповів про «розбірки» з Ломаченком у церкві

    Український боксер Іван Редкач розповів в Instagram про конфлікт з чемпіоном Василем Ломаченком, який стався між ними у церкві.
    За його словами, він зустрів Василя та його команду в храмі, коли прийшов туди з сім’єю, передає ТСН.
    «Я з Василем привітався, на що православна і віруюча людина, якою себе позиціонує Василь, зі словами „ти що, бл*, поплутався?“ відштовхнув мене двома руками і попросив залишитися тут і чекати його на розбірки, мовляв йому є мені що пред’явити.
    Вася, ти просто Вася! У церкві, в присутності моєї дружини і сина, в присутності інших вірян ти руками махаєш і емоції свої не контролюєш… Що ж тебе так зачепило? Ти за якими поняттям взагалі живеш? Точно не за Божими, не за людськими, не за спортивними», — написав Редкач.



    Раніше Редкач критикував Ломаченка у соцмережі, тому порадив йому видалитися, якщо він не вміє реагувати на критику.
    «Духовний фронт України» вже писав про «благодатні кулаки» РПЦ в Україні або як українські спортсмени пропагують державну зраду.
    Нагадаємо, український чемпіон світу з боксу за версіями WBC, WBO, WBA Василь Ломаченко заявив, що він досі не вірить, що Росія почала війну в Україні. Після чого, разом з Олександром Усиком, потрапив у базу Центру «Миротворець» із статусом «колаборант і зрадник, й малорос».

    Найсвіжіше

    Популярне