Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Проросійського письменника Слєпиніна, який виступав проти ПЦУ, судять за «розпалювання релігійної ворожнечі»

    Члена спілки російських письменників Олега Слєпиніна, який виступав проти ПЦУ і активно підтримував «ДНР», судять за «розпалювання релігійної ворожнечі».
    Отримав «обвинувальний акт по ч.1 ст.161 УК», повідомив російський громадянин Слепинин на своїй сторінці у Fcebook.
    На захист проросійського письменника встали сепаратистські ресурси в тимчасово-окупованих територіях. Сайт сепаратистів www.novoross.info (доступ до якого, на території України заблокований) повідомляє, про «інквізицію в Україні». Також і ресурси РПЦвУ – так званої «УПЦ МП», почали захищати прихильника «ДНР». Символічно, що РПЦвУ і «ДНР» разом захищають члена спілки російських письменників. Нагадаємо, що РПЦвУ взялась за миротворчий напрямок і в кінці вересня планує провести в Святогірській лаврі форум «Люди миру».
    Раніше у СБУ повідомляли, що житель Черкас, уродженець РФ, член Союзу письменників Росії Олег Слєпинін, виготовляв на замовлення російських кураторів матеріали у яких засуджував і негативно оцінював створення Помісної церкви України і отримання Томосу. Ці матеріали він поширював на російських інтернет-ресурсах за що отримав дипломи і нагороди від країни агресора – Російської Федерації.

    Фото: СБУ / Грамоти Олега Слєпиніна

    Найсвіжіше

    Популярне