Вівторок, 23 Квітня, 2024
Бiльше

    Капелан ПЦУ благословив присягу курсантів Національного університету оборони України

    У Києві капелан ПЦУ Димитрій Присяжній благословив військову присягу на вірність українському народу 10 курсантів-першокурсників навчально-наукового інституту фізичної культури та спортивно-оздоровчих технологій Національного університету оборони України імені Івана Черняховського.
    Про це повідомляє пресслужба університету на своєму сайті.
    Військовий капелан ПЦУ благословив курсантів на успішне подальше навчання та окропив їх освяченою водою. Також він прочитав молитву, попросивши у Бога сил для захисників України.
    Молодих захисників Вітчизни щиро привітали почесні гості, а саме начальник управління фізичної культури і спорту Міністерства оборони України Юрій Фіногенов, а також  керівництво університету, батьки та рідні.
    Перш ніж скласти військову присягу, хлопці та дівчата пройшли курс первинної військово-професійної підготовки.
    ‒ Наступні чотири роки стіни університету стануть для вас другою домівкою. Ми впевнені, що обрали кращих і докладемо усіх зусиль, щоб ви стали кваліфікованими керівниками фізичної культури та спорту у Збройних Силах України. Наснаги та наполегливості вам у здобутті нових знань! ‒ привітав курсантів перший заступник начальника університету генерал-лейтенант Віктор Тарасов.
    Нагадаємо, у запорізькій військовій частині капелани освятили початок будівництва нового храму. Також капелан ПЦУ взяв участь у церемонії включення катера «Костопіль» до складу ВМС України.

    Найсвіжіше

    Популярне