Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Понад сотня папуасів визнали Патріарха Кіріла своїм духовним батьком і висловили бажання прийняти православну віру

    Священний Синод Російської православної церкви у серпні поточного року включив Східний Тимор і Папуа-Нову Гвінею до Сінгапурської єпархії азіатського екзархату. Про це «Духовний фронт» повідомляв раніше.
    І от, невдовзі після цього, патріарх Кіріл (Гундяєв) отримав колективне звернення від мешканців Папуа-Нової Гвінеї про наміри прийняти православну віру, інформує канал Константіна Малофєєва «Царьград».
    Повідомляється, що звернення підписали сто папуасів, які одностайно вирішили охреститись в РПЦ.
    Заслугу неабиякого успіху місіонерської діяльності приписують настоятелю парафії Воздвиження Хреста Господнього в Тайбеї єрею Кірілу Шкарбулю.
    Єрей Кіріл Шкарбуль відомий тим, що неодноразово заявляв про унікальність РПЦ. За його словами, лише РПЦ є оплотом православ’я у світі, а католики взагалі «відірвані» від Христа. Також він заявляв, що автокефалію для України виборюють «вороги православ’я з промитими мізками».

    Єрей Кіріл Шкарбуль Фото: orthomission.ru

    І от тепер, завдяки його старанням, Російська православна церква здобула таку важливу перемогу у протистоянні з Вселенським Патріархатом – сто папуасів поповнили ряди російських православних.

    Найсвіжіше

    Популярне