П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Російські слідчі не знайшли криміналу в смерті 15-річної дівчинки в Середньоуральському монастирі

    Розтин померлої дівчинки на території Середньоуральського жіночого монастиря, що контролюється бунтівним схиігуменом Сєргієм (Романовим), підтвердив некримінальну причину її смерті, повідомляє російський «Інтерфакс» з посиланням на прес-службу СУ СКР по Свердловській області.
    «За результатами розтину тіла померлої 15-річної дівчинки підтверджена причина смерті – важке захворювання. Тіло вчора родичам вже передали для поховання», – йдеться в повідомленні.
    За даними слідчого управління, незначне тілесне ушкодження, знайдене під час огляду, не має кримінального характеру, передає Credo.press.
    Раніше уповноважений з прав дитини в Свердловській області Ігор Мороков повідомляв, що у дитини було захворювання. За попередніми даними, медична допомога їй надавалася в повному обсязі. Також він зазначав, що на місці працюють слідчі.
    На YouTube-каналі Всєволода Могучєва опубліковано відеозвернення о.Сєргія (Романова), де він повідомляє, що у покійної дівчинки був рак головного мозку, і лікар приїжджав до неї в монастир щотижня. Присутній на відеозаписі лікар-онколог, в свою чергу, заявив, що Слідчий комітет за фактом смерті дитини порушив кримінальну справу, а також виявив бажання провести судово-медичний розтин.

    Найсвіжіше

    Популярне