Вівторок, 23 Квітня, 2024
Бiльше

    У Головному храмі ЗС Росії помітили чекістів на фресках

    У Головному храмі Збройних сил Російської Федерації помітили чекістів із синіми кашкетами на фресках.
    Про це повідомляє російський православний активіст, колишній керівник руху «Божа воля», керівник руху «Декомунізація» Дімітрій Цоріонов.
    «Всі вже встигли обговорити “храм бога Марса”, але за багатьма яскравими образами якось випустили з уваги головну деталь цього капища. Чекістів на фресці. По праву руку від центрального образу фронтовика. Ті самі блакитні кашкети “милих любителів тортур, знавців у виробництві сиріт”», – написав він у соцмережі
    Він зауважив що Чекісти були вбивцями багатьох православних священників і єпископів і тільки за час війни розстріляли близько 20 дивізій радянських солдатів.
    «Згідно з міфологією “релігії перемоги” навіть безпосередні функціонери державного терору отримали індульгенцію за свої злочини, участю (в якому статусі?) у Другій світовій війні».
    Дімітрій Цоріонов назвав ці всі елементи настільки очевидним антихристиянським кітчем, що його варто зберегти, на напоумлення нащадкам, «щоб перед ними був монументальний приклад того, що виходить, якщо не захищати Церкву від поглинання державою».
    «Весь цей симбіоз радянських і християнських символів, як і фрески з зображеннями чекістів, воїнів-афганців та “ввічливих людей” – гранично наочно демонструють, ніж готтентотська мораль відрізняється від християнської. Можна шкільні екскурсії водити», – підсумував він.
    Нагадаємо, у  Москві почали будувати головний храм російських олімпійців. Також Головний храм Збройних сил Росії прикрасили вітражами з серпом і молотом.

    Найсвіжіше

    Популярне