Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Зашквар роспропаганди: Аваков готує державний переворот із захопленням Криму

    «Лідери українських радикальних організацій поставили собі задачу захопити Крим», – вважає російський політолог Алєксєй Кочєтков. Про це повідомляє «Царьград» Константіна Малофєєва.
    Кочєтков переконаний, що для реалізації такого задуму українські націоналісти спочатку силою захоплять владу в Україні. Після цього, розпочнуть військові дії для повернення собі Криму.
    «Чим слабкіша влада Києва, тим сильніші позиції «неонацистів» в Україні. І якщо вони захоплять владу, їм лишиться просто мобілізувати народ, і руками простих українців розпочати війну», – заявив зашкварний політолог.
    Думка роспатріота сягнула апогею, коли він сказав, що в Києві розуміють цю загрозу. Однак, президент України Володимир Зеленський не може тиснути на свого супротивника у цьому питанні – Арсена Авакова, який і контролює радикалів.
    «Адміністрація президента хотіла б усунути з посади Авакова, але здійснити це не виходить», – підсумував Кочєтков.

    Алєксєй Кочєтков. Фото: teleskop-by.org

    Принагідно нагадаємо, що Алєксєй Кочєтков – політичний аналітик, відомий своєю близькістю до політичної орбіти Президента РФ Путіна. Він часто писав на підтримку російської окупації частини території Грузії. Висловлював антиукраїнські погляди роспропаганди у своїй книзі «Неонацисти та Майдан».

    Найсвіжіше

    Популярне