Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Позбавлений сану схимонах Сєргій Романов готує зміну державного устрою в Росії

    Полковник ГРУ у відставці Владімір Квачков отримав благословення «на ратний подвиг» від схимонаха Сєргія Романова, про це повідомляє «Коммерсантъ» з посиланням на YouTube-канал «Всєволод Могучєв».
    «Довгі роки я чув від однодумців, що пора підніматись на звільнення Росії, але без благословення йти на зміну державного устрою не можна, – заявив полковник. – Тепер ця перепона усунута».
    Військовий додав, що тепер прагне переконати інших військових в тому, що Росія підійшла до краю прірви. «Або нашій державі бути православній, або не бути взагалі», – додав він.
    Владімір Квачков підкреслив, що хоче створити в містах «воїнство Христове». «Треба створювати парафії, общини в містах, які будуть готові повстати за віру і Батьківщину, коли ліберали надумають пустити Росію шляхом українського майдану».
    Як Кремль відреагує на слова офіцера у відставці, на разі, не відомо. В той же час, кожна хвилина мовчання офіційної Москви сприймається православними патріотами Росії як доказ слабкості влади і сигнал до активних дій щодо відновлення в РФ «православної монархії».

    Найсвіжіше

    Популярне