Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Пандемії нема! – Сєргій Романов провів багатотисячну хресну ходу

    У ніч з 16 на 17 липня в Середньоуралському монастирі пройшла царська хресна хода. Монастир перебуває під контролем Сєргія Романова, який 4 липня був позбавлений сану церковним судом.
    Про це повідомляє «Ахилла».
    У ході та молитвах взяли участь клірики, які також були заборонені у служінні за проведення богослужінь з Романовим після його заборони та позбавлення сану.
    Окрім цього, в Середньоуралсьский монастир прибули відомі особи, які підтримують Сєргія Романова. Серед них кореспонденти називають колишнього полковника ГРУ Владіміра Квачкова, хокеїста Павла Дацюка та «уральського пєльмєня» Дмітрія Соколова.
    Полковник Владімір Квачков цікавий тим, що у 2005 році був заарештований за звинуваченням у замаху на главу Російського акціонерного товариства «ЄЕС Россіі» Анатолія Чубайса. Після трирічного ув’язнення 5 червня 2008 року виправданий судом присяжних. 23 грудня 2010 року Квачков був знову заарештований, на цей раз за звинуваченням в організації збройного повстання в Росії та тероризмі.

    полковник Владімір Квачков

    Окрім цього, екс-полковник ГРУ після смерті патріарха Алєксія ІІ (Рідігера) відзначався нищівною критикою майбутнього очільника РПЦ митрополита Кіріла (Гундяєва), називаючи його митрополитом Содомським і Гоморським.
    На хресну ходу журналістів довго не допускали, а коли пустили, стали висміювати їх за носіння медичних масок із закидами про відсутність пандемії.
    Романов звернувся до хрестоходців із словами: «Хочу, щоб ви були щасливі, мали право на освіту і ходили до церкви без масок. Пандемії-то нема», – наводить видання слова монаха.
    У повідомленні також зазначається, що монах Сєргій Романов продовжує здійснювати керівництво монастирем, так само носить наперсний хрест, а під час хресної ходи носив священничу фелонь.

    Найсвіжіше

    Популярне