Середа, 8 Травня, 2024
Бiльше

    Уряд Росії додатково виділяє майже 406 мільйонів рублів на потреби РПЦ

    Північно-Західна дирекція з будівництва, реконструкції та реставрації Міністерства культури Російської Федерації оголосила конкурс на проект збереження Свято-Троїцької Алєксандро-Невської Лаври. Про це повідомляє офіційний сайт Московської Патріархії.
    Згідно технічного завдання, необхідно підготувати науково-проектну документацію по реставрації 13 об’єктів, серед яких Троїцький собор та Феодорівська церква.
    Максимальна ціна контракту складає 405 624 650 рублів (близько 5,2 мільйонів євро). Роботи мають бути завершені до 25 листопада 2021 року.
    Така неймовірна щедрість Уряду РФ вражає, особливо з огляду на майже катастрофічний стан медичної сфери в умовах боротьби з пандемією та необхідність державної підтримки середнього та малого бізнесу.
    Як раніше повідомляло «Радіо Свобода» російські лікарі недоотримують грошові виплати, обіцяні владою і не забезпечені на сто відсотків індивідуальними засобами захисту. Поряд з тим, лікарі перевантажені роботою і відчувають постійний тиск з боку чиновників і суспільства. А відсоток захворювань та смертності від COVID-19 серед медиків РФ зашкалює.
    В такий непростий час Кремль в черговий раз продемонстрував свою повну байдужість до здоров’я та життя громадян Росії і надав вражаючу фінансову підтримку скрєпоносній РПЦ. І це в той час, коли освячені кліриками РПЦ ракети падають щойно стартувавши, а молитви від «губітєльного повєтрія» не здатні захистити самих священників.

    Найсвіжіше

    Популярне