Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Кому що, а Смірнову – аборти

    Відмучившись за гріхи содомітів та прихильників абортів шляхом подолання хвороби COVID-19, глава патріаршої комісії у справах сім’ї протоєрей Дімітрій Смірнов вперше з’явився у медійному просторі.
    «Улюбленець публіки» і лідер думки «мракобєсов» отримав новий досвід під час перебування у лікарні і придумав свіжу аргументацію для власних ідей.
    Один з найбільш одіозних кліриків РПЦ порівняв хворих на коронавірус, які підключені до апаратів ШВЛ, з ембріонами людини.
    Видання «Интерфакс» цитує слова протоєрея Дімітрія: «…людина в лоні матері відрізняється від народженого формальним юридичним статусом і тим, що не може самостійно харчуватись і дихати. Проте, прямо зараз в лікарнях лежать люди, підключені до апаратів ШВЛ, які не дихають самостійно і отримують внутрішньовенозне харчування. Чи означає це, що можна вважати допустимим їх вбивство? Очевидно, що це не так», – заявив протоєрей.
    Священник звертає увагу на шанс, який дають сучасні труднощі. «Через епідемію, всенародне голосування за поправки до Конституції РФ були відкладені. Варто повернутись до тексту поправок і доопрацювати їх. Людське життя повинно захищатись з моменту зачаття і до природної смерті», – вважає Глава патріаршої комісії.
    Можливо, влада Російської Федерації все ж може врахувати ідеї «авторитетного» священника і таки прописати в Конституції РФ заборону священникам (особливо монахам) та вірянам РПЦ робити аборти. Таке новаторство точно вивело б російське законодавство на новий рівень світової юридичної думки.

    Найсвіжіше

    Популярне