П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Маразм дня: Росія готується відбити атаку Києва на Крим

    Російський полковник у відставці та військовий експерт Віктор Літовкін розповів яка зброя захистить Кримський півострів від нападу на нього з боку України. Про це повідомляє видання «Аргументы Недели».
    Занепокоєння Літовкіна викликали випробування Збройними силами України ракет «Нептун». Водночас, він наголошує, що безпека Криму забезпечена полками ППО, які мають на озброєнні комплекси Тор-М2 і С-400.
    До слова, вказані ракетні комплекси РФ освятив у 2018 священник РПЦвУ (УПЦ МП) в Криму, про що повідомляло «Крим Реалії».
    І хоч би як безглуздо звучали думки окремих російських експертів та публіцистів, в сукупності вони утворюють досить загрозливу картину.
    Раніше Духовний Фронт повідомляв, що у Росії звинуватили Президента Зеленського у підготовці до повномасштабної війни. А проросійські видання, спільно із нардепами від «Опозиційної платформи – «За життя», в один голос заявляють про необхідність відновлення економічних зв’язків України та Росії.
    Тож у сукупності маємо чудово сформований Кремлем інформаційний привід розгортання масштабної агресії проти України, зумовленої захистом від надуманого нападу з боку Києва, з метою відновлення єдності з росіянами, які «споконвіку» проживають на території від Донбасу до Карпат.

    Найсвіжіше

    Популярне