Четвер, 2 Травня, 2024
Бiльше

    Заява Владіміра Путіна – попередження про нові війни

    «Рускій мір» третій день поспіль святкує «побєдобєсіє». Третій день поспіль прокремлівські інформаційні видання рясніють заголовками про привітання ветеранів, молебні за перемогу і таке інше. Один з ключових інформаційників РПЦвУ (УПЦ МП) протоєрей Олександр Клименко взагалі записав пісню на честь Дня Перемоги. А youtube-канали запустили цикл відеороликів #Победа_личный_счёт.
    Для чого потрібен такий потужний акцент на «побєдобєсії» тонко натякнув президент Російської Федерації. Видання «Гордон» публікує заяву Владіміра Путіна, зроблену в інтерв’ю російським ЗМІ (мовою оригіналу): «российская национальная идея должна заключаться в патриотизме. Патриотизм не может быть “квасным, затхлым и кислым”, мы не должны хвататься за наше героическое прошлое, а смотреть в не менее героическое будущее».
    З таких слів президента Росії випливає, що патріоти РФ вже не задовольняються міфом про «побєду», якій виповнились 75 років. Імперія вимагає нової крові і Владімір Путін фактично пророкує нові героїчні «перемоги у майбутньому».
    А враховуючи той факт, що шеф Кремля не привітав лідерів України та Грузії зі святом Перемоги над нацизмом, не важко спрогнозувати де ж саме Росія планує марш «георїзму русского міра».
     

    Найсвіжіше

    Популярне