Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Протоєрей РПЦ просить заборонити мультфільм з «виродками» і забрати у дітей телефони

    Про духовну шкоду гаджетів для духовного життя дітей голова Патріаршої комісії з питань сім’ї заявив на зборах кліриків протоєрей Дімітрій Смірнов.
    «Батьки продовжують купувати дітям всякі гаджети, які їх приводять в повну розруху духовного життя, після якої відновити розбещену людину, повернути її в християнство неможливо – тільки через дуже серйозні випробування, які приведуть дитину до покаяння» , – цитує Смірнова Інтерфакс.
    Гаджети треба відібрати, незважаючи на протести дитини, впевнений священик РПЦ: «І якщо дитина буде канючити, лаятися, тупотіти ногами, сказати: будь ласка, дорога відкрита – йди на вулицю, живи як хочеш, я, поки живий, тобі не дам».
    Гаджети та інтернет подібні до наркотиків, вони ведуть молодь по шляху бомжів: «Вони спілкуються між собою (в інтернеті – ред.), там повна свобода, там ніякого контролю батьків, школи, вони надані самі собі. Це так само, як у бомжів, тобто вони вирвалися із середовища, і їм простіше і бажаніше жити на вулиці, ніж жити в суспільстві » , – пояснив протоєрей РПЦ.
    Раніше Смірнов назвав середньовіччя найкращим часом в історії людства.
    На його думку мультфільми теж треба заборонити, а то через них діти навіть говорити по-людськи не можуть навчитися.
    «Може бути, не всі мене зрозуміють, але я твердо впевнений, що повинні бути заборони на мультфільми, особливо іноземні, тому що в цих мультфільмах фігурують одні тільки виродки, одні тільки безсовісні персонажі, які безсовісно викривляють російську мову, і всі артисти – вони говорять не на людській мові, а на якомусь нескінченному кривлянні. Це дуже псує дітей, і діти, які з двох років дивляться мультфільми (..), вони сповільнюють свою вимову, їм навчитися говорити по-людськи дуже важко» , – сказав Смірнов.
    Нагадаємо, Смірнов обурився зняттям табличок, де «місце освятив Московський цар» і запропонував заборонити інтернет росіянам до 21 року.

    Найсвіжіше

    Популярне