Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    У РПЦ від імені Господа заявляють, що Христос розіпне цієї п'ятниці коронавірус

    Найбільшу «віру» вирішив проявити архієрей Російської православної Церкви, який переплюнув і Ткачова, і Смирнова у потужності й енергійності своєї віри. Архієпископ Сиктивкарський і Комі-Зирянський Питирим (Волочков) 12 квітня служив літургію з достатньою кількістю прихожан в храмі, причащав звичайним чином, без всяких заходів безпеки, а після, сказав проповідь, в якій зазначив, що в найближчу п’ятницю Господь розіпне коронавірус. Також він зазначив що у в храмі навіть пилюка є свята, тому «якщо ми посилимо нашу віру цим пилом, то від нас почнуть зцілюватися всі навколишні».
    Проповідь опублікована у російській соцмережі. Пропонуємо деякі «перли» із неї.
    «…в П’ятницю Господь посміється над цим коронавірусів і розіпне його! Розіпне в вічну погибель і пекло  могилу»
    «Все святе, і пил в храмі – він теж є цілющий. Деякі люди вважали себе настільки грішними, що вони пил брали, лизали – і зцілювалися! У храмі все святе, навіть пилюка свята!»
    «… Дорогі брати і сестри, не вірте тим, хто каже, що ми тут можемо заразитися! Ми настільки, хто тут стоїть, перейнялися щастям, ми потрійну, десяту частину взяли тут божественної енергії, що будемо впливати на інших чудотворною силою, і ніхто, навіть з нами спілкуючись, не заразиться, а зцілиться навпакиВірте в це! У чудодійну силу».
    «З іншого боку, зрозуміло, що законослухняні ми все – і в масочкой ходять, і відстань дотримуються, але це для тих, хто маловірний, щоб вони не спокушалися». 
     
     

    Найсвіжіше

    Популярне