Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Рукотворний епідеміологічний колапс РПЦвУ або Операція «Великдень»

    Досить багато матеріалів присвячено тому, що в Україні філія РПЦ є одним з найбільш грубих і безцеремонних порушників карантину. При цьому в діях цієї релігійної структури чітко проглядається цілеспрямована диверсійна робота зі збільшення ризику поширення епідемії по Україні.
    Про це пише військово-політичний оглядач Олександр Коваленко у своєму блозі.
    І, здавалося б, події у Києво-Печерській лаврі, де на коронавірус захворіли понад 90 ченців, а двоє померли, мали напоумити самогубців в рясах, однак …
    Однак, предстоятель «Української православної церкви» (РПЦвУ) митрополит Онуфрій звернувся до парафіян із заявою, що на Великдень служби в храмах відбудуться, незважаючи на карантин, введений в країні через пандемію коронавируса.
    Навіть не знаю, як цей абсурд прокоментувати … Хоча, на допомогу в даному питанні приходить банальна математика.
    Великдень в Україні буде святкуватися 19 квітня. Тисячі храмів РПЦ будуть доступні для тисяч прихожан, які не дружать з інстинктом самозбереження і своєю недалекоглядністю поставлять під загрозу як своїх близьких, так і оточуючих.
    Перші наслідки від такого «святкування» ми відчуємо за два тижні інкубаційного періоду COVID-19. Тобто, приблизно в перших числах травня, з 3 по 5, великодні обряди на свіжому повітрі дадуть про себе знати. Разом з собою ці носії підхоплять і всіх тих, з ким спілкувалися протягом двох тижнів і так по ланцюжку.
    Таким чином, завдяки старанням РПЦвУ, Україна в травні може накрити навіть не друга хвиля коронавірусу, а буквально лавою з вулкана агонія першої хвилі. А між тим, в Росії в цей час буде проводитися парад Перемоги і 9 травня, на тлі урочистих заходів на Красній площі, без будь-яких акцентів на неконтрольований колапс всередині РФ, будуть згадувати і захлинається в нових випадках COVID-19 в Україні.
    Врешті решт, не дарма Данилов монастир розіслав циркуляр своїм «філіям» з забороною проведення в храмах масових заходів та святкувань. Розіслав навіть по окупованих територіях. А ось РПЦвУ дане розпорядження видано не було. Ну, а в РПЦвУ, згідно зі статутом, без наказу згори самостійно не діють. Хоча, все вказує, що наказ насправді у цих агентів Кремля в рясах, зовсім інший …

    Найсвіжіше

    Популярне