Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    «Робіть все з любов'ю і вдячністю Богу»: Митрополит Епіфаній звернувся до молоді

    Предстоятель Православної Церкви України Митрополит Епіфаній опублікував відеозвернення до української молоді у якому закликав використовувати час для користі фізичної, інтелектуальної, а головне духовної. 
    «Дорога українська молоде! Не журіться через посилення карантину, адже нині у вас є шанс відвести якомога більше часу для розширення власних горизонтів знань і корисного досвіду, а також для турботи про рідних. Спробуйте перетворити карантинні обмеження на свої можливості і використайте їх з максимальною користю. А головне – робіть все з любов’ю та вдячністю. Вдячністю Богу за кожен день, кожну мить. Це важливий компонент успіху», – йдеться відеозверненні.
    «Визначайте цілі, плануйте, окреслюйте терміни, працюйте наполегливо, зберігайте дисципліну та цінуйте свій результат».
    Митрополит зазначив, що перебування вдома дає більше можливостей приділяти уваги молитві та спілкуванню з Богом. «Час відкрити Євангеліє, щоби наповнювати душу словами Божественного Одкровення».
    Водночас він попросив молодь проявляти турботу до батьків, бо саме цього вони чекають і потребують. «Щира розмова, теплі слова, чи люблячий погляд сина чи дочки».
    Блаженнійший Епіфаній закликав молодь навчити старше покоління користуватись гаджетами, щоб ті змогли подавати записки онлайн, чи переглядати прямі трансляції богсолужінь.
    «Багато, що можна наздогнати, виправити, однак ми ніколи не повернемо втрачений час. Мудрості вам та Божої допомоги! Церква з кожним з вас. Церква – з тобою.», – підсумував предстоятель ПЦУ.

    Найсвіжіше

    Популярне