Неділя, 28 Квітня, 2024
Бiльше

    Промосковські ЗМІ озвучили плани РФ щодо економічної атаки на Україну

    Днями «Перший Козацький» опублікував на своєму Youtube-каналі інтерв’ю з економічним експертом Андрієм Кушніренком під промовистою назвою «Россия должна была не сказать, что мы братья, а показать». Розмова видалась напрочуд цікавою. Проте не менш цікавою є особистість економічного експерта.
    Кушніренко Андрій Володимирович, 08.09.1967 року народження, депутат фракції «Опозиційний блок» у Запорізькій обласній раді 7-го скликання. За словами А.Кушніренка, економіка – така наука, у якій особистий досвід є унікальним, також важливо те, хто був твоїми учителями. Серед своїх учителів він відзначає: керівника дисертації Євгенія Григоровича Ясіна (на той час – міністр економіки Російської Федерації) та рецензента – Ельвіру Сахипзадівну Набіулліну (начальник управління державного регулювання економіки Міністерства економіки Російської Федерації, а пізніше – Глава Центробанку РФ).

    Бачимо, що становлення унікального особистого досвіду в економіці Андрія Кушніренка відбулося під безпосереднім впливом високопосадовців Російської Федерації. Мабуть саме з цього досвіду і випливає риторика, до якої вдаєтьсья експерт.
    Вже ні у кого не викликає сумнівів той факт, що пандемія коронавірусу та фактично всесвітній карантин спричинять сильну економічну кризу. Кушніренко переконаний, що в такій ситуації стане зрозумілим, хто ж саме на міжнародній арені є другом України, хто протягне руку допомоги.
    Експерт наголошує, що Росія, за таких обставин, є тим «другом», який може нарешті довести ділом, що ми «один народ» та показати це саме економічним шляхом. І передумови для цього пан Кушніренко бачить у промисловості України, яка тривалий час була акцентована на потреби колишнього СРСР. За його словами, після розпаду Союзу промисловість України втратила попит, який зараз може відновити РФ, чим «фактично врятує» економіку України.
    Такі слова експерта економіки викликають сильне занепокоєння, оскільки Андрій Кушніренко з високою долею ймовірності став тією «головою, яка говорить» і озвучує реальні плани Російської Федерації.
    Після того, як збройна агресія у Донецькій та Луганській областях не досягла бажаного для Росії ефекту та результату, після об’єднання конфесій українського православ’я у Православну церкву України, яку почали визнавати світові церкви, РФ шукає ті сфери міждержавних відносин, де можна було б відновити свій колосальний вплив на незалежну Україну.
    За іронією долі, пандемія коронавірусу може суттєво посприяти росіянам у реалізації економічної експансії. В умовах сильної економічної кризи, Росія, ймовірно, не пошкодує ресурсів на «створення або відновлення ринків» для української промисловості, чим може поставити владу України у залежність від Кремля.
    Тож можна з впевненістю сказати, що Російська Федерація відкриває економічний фронт поневолення України, і це має змусити українську владу, спецслужби і народ вжити контрзаходів для того, щоб не зійти із впевненого поступу євроінтеграційного процесу.

    Найсвіжіше

    Популярне