Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    «Ми маємо підготувати пастирів і для Сходу України», – митрополит Епіфаній

    Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 27 грудня 2019 року відвідав підсумкове засідання Вченої ради Київської православної богословської академії.

    Його Блаженство поспілкувався з професорсько-викладацьким складом провідного духовного закладу вищої освіти Православної Церкви України та привітав ректора протоієрея Олександра Трофимлюка й увесь колектив академії з прийдешнім Різдвом Христовим.

    Звертаючись до присутніх Предстоятель помісної Української Православної Церкви також зазначив: «Рік, що минає був вельми відповідальним, але ми бачимо, що Київська православна богословська академія продовжує розвиватися та дає добрий приклад іншим нашим навчальним закладам. Необхідно і надалі так само наполегливо працювати для розвитку духовної освіти та становлення нашої Церкви. Ми маємо належним чином підготувати пастирів і для Сходу України. Адже коли настане деокупація, а вона з Божою допомогою неодмінно настане, люди на цих територіях потребуватимуть особливого духовного піклування».

    Найсвіжіше

    Популярне