П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    «Почуття беруть своє»: мережу розчулило весілля українських воїнів на передовій

    У зоні операції Об’єднаних сил відбулось весілля воїнів Збройних сил України. Таїнство Вінчання здійснив настоятель кам’янської Козацької церкви Пресвятої Покрови (Православна Церква України) священник Феодосій (Алісов). Фото із церемонії з’явилися на сторінці штабу ООС у Facebook.

    Відомо, що старші солдати Андрій та Олеся познайомилася на передовій, тому вирішили саме там і укласти шлюб. 11 листопада пара в присутності командирів і друзів одружилися неподалік від передових позицій, повідомляє «Вголос».

    Андрій – командир відділення. Олеся – стрілець, колишня вчителька української мови. Наречений запевнив, що його життя змінила Олеся і додав, що не знаю, що з ним буде завтра, «тому треба жити і любити зараз».

    Наречена ж зізналась, що дуже переживає, коли Андрій чергує вночі, зауваживши, що він дуже відповідальний і відданий своїм побратимам.

    «Не зважаючи на сьогоднішній день, коли держава знаходиться в стані війни, наші військовослужбовці, серед яких є як чоловіки, так і жінки, не забувають про вічні сімейні цінності і поєднуються шлюбом не лише за цивільним законом, але, що головне, за законом Божим – приймаючи Таїнство Вінчання і даючи клятву на Святому Євангеліє – бути разом, у всіх важких життєвих випробуваннях», – зазначив отець Феодосій.

    Українців у мережі зворушила така історія кохання і вони залишили щирі побажання під постом.

    Найсвіжіше

    Популярне