П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    РПЦшні владики та їх спонсор Новинський хвалять «формулу Штайнмаєра» – значить це точно погибель для України

    Запорізький митрополит РПЦвУ Лука та спонсор Московської церкви Вадим Новинський ледь не в один голос підтримують так звану «формулу Штайнмаєра». І якщо ці «кращі представники свого виду» виступили на підтримку «формули» це може означати єдине – загроза життю українського народу.

    «Президент України Володимир Зеленський робить кроки для припинення конфлікту на Донбасі, а обурені цим ті, хто наживається на крові», – так пише митрополит РПЦвУ Лука у своєму телеграм-каналі, коментуючи новину про те, що Зеленський погодився на «формулу Штайнмайера».

    «Як тільки Президент країни став робити реальні кроки для припинення кровопролиття на південному сході України, так відразу ж т.зв. «патріоти», які набивають на війні мішки з грошима і наживаються на крові своїх же співгромадян, стали піднімати істерію в ЗМІ. Вони бояться навіть думки про те, що в Україні може настати мир. Вони, бач, «ще не втомилися від війни», і вимагають продовження кривавого бенкету. А ось Богу вірні Його чада втомилися! Він і ми втомився від всіх цих воєн, від гріхів і беззаконь!», – написав «втомлений від війни» Лука.

    Майже в один голос з ним говорить і спонсор РПЦвУ Вадим Новинський.

    «Воля до миру, відповідальність за кожне дане на переговорах слово, виконання гарантій і зобов’язань, виваженість в діях – то, що потрібно зараз нам всім. Переконаний: для миротворчого процесу потрібна і нова національна «КОМАНДА МИРУ», здатна займатися відновленням економіки, відродженням зруйнованих міст і сіл, гуманітарними програмами. Щиро вітаю цей крок і дуже сподіваюся на те, що заморожений процес відновлення миру нарешті реально зрушиться з мертвої точки», – написав Новинський у своєму блозі.

    Найсвіжіше

    Популярне