Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Проповідники головної заповіді – любові: митрополит Епіфаній зустрівся зі звільненими моряками

    Предстоятель Православної Церкви України митрополит Епіфаній відвідав 24-х українських моряків, яких днями звільнили з російського полону, у лікарні. Священнослужитель захоплювався силою духу хлопців.

    Митрополит Київський та всєї України після зустрічі висловив переконання: за час незаконного ув’язнення українці по-новому відчули цінність життя та свободи.

    Своєю незламністю вони стали проповідниками головної заповіді Ісуса Христа – заповіді любові: до ближнього, до родини, до своєї Батьківщини, – написав глава ПЦУ на своїй фейсбук-сторінці.

    За його словами, звільнені хлопці стали натхненниками для українців, адже пройшли нелегку дорогу додому. Тепер головне завдання: якомога швидше повернути решту полонених на батьківщину.

    Обмеживши фізичну волю, ворог не зумів зламати велику силу духу, бо вона живилась зі справжньої любові та зі згадок про рідний дім, лагідний погляд матері, посмішку сина або ж доньки… Їх сила духу справді надихає усіх українців: звільнені моряки та політв’язні із посмішкою сходили з літака у Борисполі, хоча в їхніх очах і приховано багато пережитого болю, – додав Епіфаній.

    Найсвіжіше

    Популярне