Понеділок, 29 Квітня, 2024
Бiльше

    ДСНС: 7 мирних жителів загинули внаслідок авіаударів окупантів по будинках на Харківщині та Житомирщині

    Загалом семеро цивільних загинули внаслідок авіаударів російських окупантів по житлових будинках у Житомирській та Харківській областях увечері 8 березня, повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

    На Харківщині авіаудар вразив житловий будинок у селі Дінець Чугуївського району. Через це загинули двоє людей, в тому числі семирічна дитина.

    «Підрозділами ДСНС з-під завалів врятовано одну особу. Від ДСНС залучалось п’ятеро осіб та одна одиниця техніки», – йдеться в повідомленні.

    Другий авіаудар рятувальники зафіксували в місті Малин Житомирської області о 20:50.

    «Внаслідок авіаційного удару зруйновано сім приватних одноповерхових житлових будинків, загинуло п’ятеро осіб, з них двоє дітей (2021 року народження). Пошуково-рятувальні роботи продовжуються. Від ДСНС залучено 11 осіб та дві одиниці техніки ДСНС», – повідомляє відомство.

    Станом на ранок 9 березня оперативна ситуація на Харківщині залишається напруженою.

    «Ворог продовжує нещадно наносити удари по житловому сектору та об’єктам критичної інфраструктури. Виходячи з географії авіаударів, у небезпеці перебувають всі громадяни, незалежно чи мешкають вони у великому мегаполісі, чи у приватній оселі десь у далекому селі. Зрозуміти логіку ворожих бомбардувань неможливо», – повідомили у ДСНС.

    Найсвіжіше

    Популярне