Вівторок, 30 Квітня, 2024
Бiльше

    Священник РПЦ мимоволі став учасником розбірок наркоторгівців

    Минулого тижня священнослужитель Російської православної церкви у Барнаулі мимоволі став учасником розбірок наркоторгівців. “Банкфакс” з посиланням на місцеві соцмережі інформує, що в ніч з 9 на 10 лютого цього року, двоє невідомих вчинили підпал дверей квартири, де проживає настоятель місцевого Нікольського храму РПЦ.

    Внаслідок підпалу, який скоїли зловмисники у спортивному одязі та медичних масках, люди не постраждали. Поліція встановила, що ще однією співучасницею вказаного діяння була жінка, яка кермувала автомобілем Kia Sportage, на котрому палії прибули до місця правопорушення.

    Правоохоронці запевняють, що мова не йде про звичайне хуліганство. Двері було підпалено умисно, втім, адресатом “акту помсти” мав стати не священник, а інша людина.

    Справа в тому, що клірик РПЦ винаймає вказану квартиру, власниками якої є жінка з 16-річним сином. Останній нібито зізнався поліціянтам, що займався розповсюдженням наркотичних засобів, а саме, облаштовував “закладки” з забороненими речовинами.

    Якогось часу, він привласнив чималий обсяг “товару” і зник з поля зору свого “роботодавця”. Проте наркоторгівцям була відома його адреса реєстрації, тож з часом саме туди і попрямували “карателі”, від рук яких і постраждали двері квартири, де проживає священник.

    Російські правоохоронці продовжують вивчення всіх обставин справи.

    Найсвіжіше

    Популярне