Середа, 18 Вересня, 2024
Бiльше

    Мер Києва: Кожен сьомий хворий на коронавірус – священник РПЦвУ

    Київський міський голова Віталій Кличко заявив, що серед тих, у кого в Києві виявлено COVID-19, 14% – це священнослужителі московського патріархату.
    «120 медпрацівників – тобто 9 %. Служителів церкви – 179 людей. Це 14%», – розповів Кличко» повідомив Кличко на брифінгу.
    Загалом у столиці померло 24 осіб із них троє були монахами Києво-Печерської лаври, а це кожен восьмий.
    Священики Російської церкви в Україні умудрились навіть перегнати лікарів за кількістю хворих. Медпрацівників серед всіх захворілих було лише 9%.
    Нагадаємо, раніше Духовний Фронт України провів підрахунки щодо захворювання на коронавірус у служителів Церкви. Виявилось, що кожен 8 хворий на коронавірус це священик Московського патріархату.
    У Києві закриті на карантин такі монастирі московського патріархату: Києво-Печерська Лавра, Іонинський монастирПокровський Голосіївський монастир.
    Тим не менше керівництво РПЦвУ пробує оскаржити твердження що вони найбільший поширювач коронавірусу в Україні. Дійшло навіть до судових позовів. Проте, цифри офіційної статистики, свідчать не в сторону служителів Московського Патріархату.
    13 квітня мер Києва повідомив, що в Києво-Печерській лаврі близько 93 хворих на коронавірус.
    24 квітня Кличко повідомив, що серед захворілих на COVID-19 виявили дев’ять священнослужителів Московського патріархату: п’ять з них – у Києво-Печерській Лаврі, троє – з Покровського Голосіївського монастиря, одна хвора — з жіночого монастиря Святого Пантелеймона.
    26 квітня єпископ РПЦвУ Климет Вечеря заявив виданню РБК, що у Києво Печерській лаврі заражені всі священнослужителі, а це близько 200 осіб.
     

    Найсвіжіше

    Популярне