Вівторок, 30 Квітня, 2024
Бiльше

    На Черкащині згорів будинок священника РПЦвУ

    У ніч із 17 на 18 листопада згорів будинок священника Московського патріархату Василя Славіти, який є настоятелем у парафії Російської православної церкви в Україні (так званої УПЦ МП) у смт. Маньківка Черкаської області. За попередньою інформацією, пожежа сталася через загоряння котла.

    Пожежа в будинку почалася о 2-й ночі, гасили пожежу з 2:30 до 8 ранку, згоріло все, від будинку залишилися лише стіни, повідомляє vycherpno.ck.ua.

    «О другій годині ночі я прокинувся від задухи, я спав у мансарді, нагорі дві кімнатки, а внизу спала сім’я, у мене п’ятеро дітей. Митрополит Пантелеймон (єрарх РПЦвУ, – ред.) знає про пожежу, я одразу доповів йому. Пожежу гасили з пів на третю до 8 ранку, воду підвозили кілька разів, пожежа дуже сильна. Те, що ми з матушкою нажили за 21 рік, усе згоріло. Нас забрали до себе сусіди, навпроти них двоповерховий будинок, зараз ми там. Перебиваємось. Головне, що живі залишилися», – розповів служитель Московського патріархату.

    Фото: vycherpno.ck.ua

    Нагадаємо, на Закарпатті засудили клірика РПЦвУ за п’яне кермування. Також у цьому регіоні згорів будинок священника РПЦвУ, ймовірно через несправність котла.

    Найсвіжіше

    Популярне