Вівторок, 30 Квітня, 2024
Бiльше

    Моспатріарх Кіріл і Путін роблять найпотужнішу антирекламу російській вакцині Sputnik V

    “Духовний фронт” вже інформував про режим суворої самоізоляції очільника Російської православної церкви патріарха Кіріла (Гундяєва), який триває з жовтня минулого року, не зважаючи на той факт, що 2 березні 2021 року Московська патріархія повідомила про успішну вакцинацію першоєрарха.

    Вже щеплений предстоятель РПЦ зрідка проводить зустрічі з архієреями, при цьому всі сторони таких зустрічей ретельно дотримуються протиепідемічних заходів і витримують соціальну дистанцію. На додачу, Моспатріарх практично не полишає об’єкт “Скит”, який перебуває під охороною ФСО РФ, а всі заплановані візити російського першоєрарха до підпорядкованих йому єпархій постійно скасовуються.

    Відомо, що приблизно у той самий час, що і патріарх Кіріл (Гундяєв), щеплення російським препаратом Sputnik V зробив і президент РФ Владімір Путін.

    І хоча російський лідер не так суворо дотримується самоізоляції, та все ж наявні факти того, що Путіну відома справжня ефективність розпіареної Кремлем вакцини, яка, у кращому випадку, досить сумнівна.

    Як стало відомо, на 22 серпня 2021 року запланована зустріч Владіміра Путіна з кандидатами у депутати Державної Думи РФ від партії “Єдіная Росія”. Щонайменше за тиждень до заходу, всіх кандидатів у примусовому порядку відправили на карантин, пише “News.ru”. Як можна припустити, за дотриманням карантину уважно слідкують фахівці санітарно-епідеміологічної служби та Федеральної служби охорони РФ.

    Тож як би не намагалась державна російська пропаганда нав’язати громадянам РФ і світовій спільноті думку про високу якість препарату Sputnik V, видно, що навіть найвищі чини Росії не довіряють власній вакцині. Чому у Кремлі вважають, що після такої антиреклами росіяни повинні бути готові робити щеплення від коронавірусу Спутніком, наразі, не відомо.

    Найсвіжіше

    Популярне