Вівторок, 30 Квітня, 2024
Бiльше

    Російська поліція затримала чоловіка, який намагався “уподобитись Христу”, вчинивши обряд “вигнання торгівців з храму”

    Громадянин Російської Федерації Григорій Іванов, який за сумісництвом виявився російським православним, влаштував погром в Андріївському соборі РПЦ, що у Санкт-Петербурзі, пише “Credo press” посилаючись на місцеві ЗМІ.

    Повідомляється, що вірянин спочатку поводився неадекватно, а потім, коли до нього звернулись служителі собору, жбурнув пляшку у вітрину церковної лавки і розбив її.

    На цьому, православний не зупинився. Натхненний вчинком Ісуса Христа він виказав емоційну проповідь на тему “Виженемо торгівців з храму”. Зазначається, що батога при собі агресивний вірянин не мав, а тому повністю відтворити обряд йому не вдалось.

    Про “борця за чистоту віри” відомо, що він має повний комплект рис та особистого досвіду, який притаманний російським православним – Григорій Іванов є прихильником імперіалізму, має п’ять судимостей та велику кількість адміністративних правопорушень.

    Втім, його “вчинок та проповідь” не мали такого успіху, як вигнання торгівців з храму Ісусом Христом. Іванова затримали інші віряни і передали поліції. Як відомо, йому було призначено огляд у психіатра. Подальша доля “ревнителя віри” не повідомляється.

    Найсвіжіше

    Популярне