Середа, 1 Травня, 2024
Бiльше

    Митрополит РПЦ заявив, що коронавірусом керує Бог, а сповідь та причастя полегшує перебіг хвороби

    У Російській православній церкві з’явився черговий “потенційний кандидат” на отримання Нобелівської премії у галузі медицини. Митрополит РПЦ Данііл (Доровскіх) поділився “дивовижним” відкриттям в області дослідження природи коронавірусу та методів його лікування.

    В ефірі телеканалу “Область 45” архієрей заявив, що коронавірусом керує Бог, а люди під час пандемії почали частіше сповідуватись та причащатись.

    Про це пише “Вечерняя Казань”.

    “Вірусом керує істота під назвою Бог. І коже від нього отримує свою дозу хвороби. Люди, які причащались і сповідувались, переносили хворобу легше. І це факт!”, – стверджував митрополит Данііл (Доровскіх).

    Цікаво, який саме зміст вкладає владика Данііл у фразу “переносили хворобу легше”?

    Це дуже важливе питання, на яке, на жаль, вже не зможуть дати відповідь близько сотні кліриків РПЦ, у тому числі архієреї, які померли внаслідок ускладнень, викликаних коронавірусним захворюванням. Важко собі уявити, що померлі священнослужителі не сповідувались та не причащались.

    Можемо припустити, що митрополит Данііл (Доровскіх) вважає смерть різновидом “полегшення”. Принаймні, у такому випадку, його заява виглядає логічною.

    Найсвіжіше

    Популярне