П’ятниця, 11 Жовтня, 2024
Бiльше

    В Україні з’явилась фейкова “Богородиця”, яка бере гроші з родин військових за “зцілення”

    Колишня власниця одного з київських закладів, яка спершу називала себе цілителькою, заявила, що вона – нова “Богородиця”, а її донька – новий Ісус. Жінка нібито лікує своєю енергією.

    З’ясувалося, що “Богородиця” – це Ганна Фесун, колишня бізнесвумен, яка нібито віднайшла своє “призначення” цілительки, а згодом і “святої”, передає УП.Життя

    Дочка Катерини, Ольга (імена змінені), познайомилася з Ганною Фесун у 2020 році в Києві, коли та ще не називала себе “Богородицею”. Спочатку Катерина насторожено сприйняла Фесун, але не забороняла доньці спілкування з нею. Пізніше Ольга почала відвідувати “церемонії зцілення”, які називалися “Кола Життя”. З початком війни Ольга потрапила у борги, віддалившись від родини.

    У грудні 2023 року Ольга дізналася про поранення військового, на ім’я Дірк в Україні. Фесун за окрему плату “енергетично підтримувала” його життя. Ольга залізла у ще більші борги, щоб підтримувати зцілення Дірка за допомогою “Богородиці” – Фесун.

    “Оля винна дуже багатьом знайомим. Я не знаю, чи вистачить життя, щоб повернути всі борги. Донька платила Фесун сама – за “чудо”. Вона постійно казала: “Мамо, це чудо поряд, чого ж ти не хочеш повірити в нього?” Я її намагалася переконати, по монастирях їздила, сорокоуст подавала. Але марно”, – ділиться Катерина.

    Згідно з відкритою інформацією, Дірк Альтйоханн є одним із співзасновників німецької рекламної компанії Artbund. Він мав сторінку у Facebook, яка під час його перебування в комі продовжували публікувати дописи. Ольга у коментарях до одного з дописів запевнила, що доступ до акаунту мають інші люди. Після розголосу у профілі Дірка змінилося ім’я.

    Як розповів “УП. Життя” Богдан Логвиненко, немає жодного підтвердження, що той служив в Інтернаціональному легіоні, як стверджувала Оля, що жертвувала гроші на його лікування. Про Дірка не чув жоден пресофіцер частини.

    Ба більше, відомо, що у боях за Кринки брали участь морська піхота (35, 36 та 38 бригади), територіальна оборона та Сили спеціальних операцій. Жодної згадки про участь у боях Інтернаціонального легіону у цьому населеному пункті немає.

    Мама Ольги поділяє думку, що Дірк може бути спільником “Богородиці”.

    У своїх соцмережах Ганна Фесун прокоментувала цю ситуацію. За її словами, вона врятувала Дірку життя та пообіцяла найближчим часом вивести його з коми.

    “Лікарі не давали жодного шансу. Вони ввели його в кому, щоб зменшити біль та провести в інший вимір. У січні 2024 року лікарі планували відключити Дірка від живлення. Я сотворила диво. Це пречисте диво, яке може бути сотворене лише Богородицею…

    Лікарі не знають, що робити. Вони не знають, чи виводити його з коми. А я знаю, що буду виводити. І я це зроблю, сподіваюся, дуже скоро. Після того, як всевишні батьки дадуть мені цю честь”, – стверджує жінка.

    Фесун заявила, що вважає рахунки за “зцілення” Дірка мінімальними.

    “Мій дар – це мій хліб. Як будь-яка інша людина, яка заробляє гроші своїми здібностями, талантом, унікальним досвідом, я заробляю своєю працею. За кожну гривню я відповідаю своїм здоров’ям… Все, що я втілюю, проводжу, які рахунки виставляю – регламентує всевишня сила”, – запевнила “Богородиця”.

    Богдану Логвиненку наразі відомо про 5 постраждалих від Ганни Фесун. Вони брали участь у “Колах Життя”, але змогли вчасно “зістрибнути” з цього гачка.

    Однак говорити про свій досвід бояться, адже досі мають віру у силу “Богородиці”. До поліції звертатися вони поки також не збираються.

    “Крім того, всі кажуть, що платили за церемонії готівкою, тому жодних доказів цього немає”, – каже журналіст.

    “УП. Життя” зв’язалася з поліцією. 7 жовтня правоохоронці повідомили, що про “Богородицю” їм нічого не відомо та пообіцяли розібратися у ситуації.

     

    Найсвіжіше

    Популярне