Понеділок, 23 Вересня, 2024
Бiльше

    Інсайд ДФУ: зацікавлені особи із митрополії ПЦУ замовили інформаційну кампанію проти єрархів Вселенського патріархату

    Редакції «Духовного Фронту України» стало відомо про факт замовлення, зацікавленими особами з митрополії ПЦУ, у підконтрольних медійників, інформаційної кампанії з дискредитації єрархів Вселенського Патріархату та ПЦУ, котрі вже працюють чи готові працювати над питанням єдності українського православʼя.

    За даними джерел, мотивація замовників досить проста – дискредитація в очах українського суспільства та державної влади єрархів котрі мають власну позицію і не розділяють стратегій і методів, котрі лиш посилюють розділення. У підсумку це дозволить замовникам отримати монополію на «єдиноправильність» у розробці стратегій, що, насправді, обслуговують лише їхні власні інтереси.

    Відомо також, що до виконання цього замовлення залучені медійники, які вже мають досвід у реалізації подібних кампаній. Наразі вони активно шукають приводи, щоб запустити інформаційну атаку.

    Редакція «Духовного Фронту України» публічно застерігає виконавців і замовників від реалізації цих намірів. Якщо вони не припинять свої дії, редакція готова оприлюднити їхні імена.

    Найсвіжіше

    Популярне