Вівторок, 22 Жовтня, 2024
Бiльше

    Архиєпископ Америки відвідав Національну конференцію YAL 2024 року

    «Коли ми залишаємо таку надихаючу конференцію, стає зрозуміло, що це служіння рясно благословенне нашим Господом і буде продовжувати процвітати. Спілкування з нашою молоддю під час цієї конференції особисто для мене стало ковтком свіжого повітря, запевнивши, що майбутнє нашої Церкви в Америці світле!» – сказав архієпископ Америки Елпідофор.

    Національна конференція YAL 2024 року святкує своє тріумфальне завершення, об’єднавши понад 300 учасників із США та Канади, щоб відзначити єдність у Христі через поклоніння, свідчення, спілкування та служіння, повідомляє orthodoxtimes.com.

    Основні моменти включали головну промову архієпископа Америки Елпідофора, щоденні богослужіння, кілька захоплюючих семінарів, круїз з вечерею YAL на тему джунглів, великий бенкет «Різдво в липні» та Архиєрейську Божественну літургію, яку відслужив архієпископ Елпідофор. У партнерстві з Національним товариством Філоптохос учасники зібрали 1500 пакетів допомоги для місцевих благодійних організацій, підкреслюючи відданість конференції служінню.

    Національна конференція YAL також була збагачена життєво важливими партнерствами та підтримкою з боку Leadership 100, The Hellenic College Holy Cross School of Theology та численних щедрих жертводавців з усієї США.

    За участі архієпископа Елпідофора та інших високоповажних ієрархів архієпархії вихідні були наповнені надихаючим керівництвом, значущими зв’язками та досвідом, що змінює.

    Крім того, було оголошено про заснування нової Національної ради YAL для подальшого об’єднання існуючих молодих служінь у всій архієпархії та скерування майбутніх ініціатив. Цьогорічна подія встановила новий орієнтир для служіння молоді в Грецькій Православній Архиєпархії Америки, продемонструвавши енергійність і стійкість цієї важливої ​​частини тіла Христового.

    Раніше архієпископ Америки Елпідофор помолився за кандидата у президенти США Трампа.

    Найсвіжіше

    Популярне